فناوری و پژوهش
1400/10/19 یکشنبه
بازدید اساتید دانشگاه از مجموعه صنعتی مپنای سپاهان
به همت دفتر پژوهش و ارتباط با صنعت دانشگاه پیام نور مرکز شاهین شهر و مدیریت پژوهشی استان، جمعی از اساتید مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور استان اصفهان از گروه صنعتی مپنای سپاهان، واقع در شهرک صنعتی بزرگ علویجه بازدید نمودند.

.

در ابتدای این جلسه مدیران ارشد این مجموعه صنعتی، به تشریح جایگاه هولدینگ مپنا و دستآوردهای آن در صنعت نیروگاهی کشور پرداختند و از طرح های در دست اجرا و آتی این مجموعه گفتند.
در ادامه اساتید دانشگاه پیام نور از برخی کارگاه های ساخت و تجهیز و نیز از پروژه های در دست اجرای این مجموعه بازدید و در جریان پیشرفتهای حاصل، قرار گرفتند.
 در این دیدار گفتگوهایی در خصوص استفاده از ظرفیت اساتید دانشگاه در بخشهای تحقیق و توسعه مپنا و آموزش مورد نیاز صنعت نیروگاهی کشور صورت پذیرفت.
دفتر پژوهش و ارتباط با صنعت دانشگاه پیام نور مرکز شاهین شهر در تلاش است تا تعاملات متقابل و اثرگذاری با هدف هم افزایی میان صنایع شهرستان و دانشگاه پیام نور برقرار نماید.