فناوری و پژوهش
1399/9/29 شنبه
برگزاری مراسم نکوداشت هفته پژوهش و تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه پیام نور استان اصفهان
این مراسم با سخنرانی آقای دکتر جلالی رئیس دانشگاه و خیر مقدم خدمت مدعوین آغاز، سپس با بیانات آقای دکتر کریمی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور کشور ادامه یافت.

.

در ادامه پس از فرمایشات حجت الاسلام والمسلمین عارضی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان اصفهان، جناب آقای دکتر مختاری معاون دانشگاه پیام نور استان اصفهان سخنانی را در حوزه پژوهش و فناوری بیان داشت.
سخنران ویژه مراسم جناب آقای دکتر رکنی زاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان به ایراد سخن در این حوزه پرداخت.
ایشان اظهار داشت: با اشاره به حدیث شریف "من اصبح و لم یهتم بامور المسلمین فلیس بمسلم" ارتباط ایجاد شبکه علمی با رفع نیازهای جامعه را بیان کرد.
وی همچنین افزود: با رویکرد شبکه ای بین دانشگاهی به مسائل علمی، معمولاً بحرانی ترین مسائل قابل حل خواهد بود.
در پایان مراسم جشنواره نکوداشت هفته پژوهش پس از توضیحاتی در باب وضعیت پژوهش استان و دستورالعمل نحوه انتخاب پژوهشگران برتر توسط خانم دکتر واعظی فر رئیس اداره پژوهش کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه پیام نور استان اصفهان از پژوهشگران، فناوران و کار آفرینان برتر در سال 99 دانشگاه پیام نور به شرح ذیل تقدیر و تجلیل بعمل آمد:
پژوهشگران برتر گروه علوم انسانی: آقای دکتراميرحسين حلبيان و خانم دکترآسيه ذبيح نيا عمران
پژوهشگر برتر گروه علوم پایه: آقای دکترغلام رضا حساميان
پژوهشگر برتر گروه‌های کشاورزی، فنی مهندسی و هنر و معماری: آقای دکترابوالفضل باغباني آراني
کارآفرین برتر هیات علمی: آقای امین میرزاخانی
کارآفرین برتر دانشجویی: خانم فرزانه عقیلی