آرشیو خبرها
1402/4/7 چهارشنبه
دیدار رئیس مرکز زرین شهر با رئیس اداره آموزش و پرورش زرین شهر
دکتر جوزی رئیس دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر با رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان لنجان دیدار و گفتگو کرد.

.

در این جلسه دکتر جوزی رئیس دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر با تبریک اعیاد قربان و غدیر، در خصوص برگزاری دوره های آموزشی ویژه خانواده بزرگ آموزش و پرورش شهرستان و برگزاری دوره های آموزش ضمن خدمت توسط واحد آموزش آزاد دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر پیشنهاداتی را ارائه نمود.
در ادامه آقای بیگی رئیس اداره آموزش و پرورش زرین شهر ضمن تشکر از رئیس و مجموعه مدیریت دانشگاه پیام نور تعامل اداره آموزش و پرورش زرین شهر با دانشگاه را بسیار عالی توصیف و بر همکاری متقابل بین دو اداره تاکید نمود.
لازم به ذکر است خانم مهندس قربانی مسئول آموزش های آزاد مرکز زرین شهر، آقای بیات مدیر اداری و پشتیبانی دانشگاه و آقای محمدی مدیر اداره فرهنگی و روابط عمومی دانشگاه حضور داشتند که در خصوص همکاری های دوجانبه بین دانشگاه و مجموعه اداره آموزش و پرورش گفتگو و تبادل نظر شد.