آرشیو خبرها
1401/2/17 شنبه
سمینار بازشناسی نقش شهرستان اردستان در تاریخ، فرهنگ و ادب ایران
سمینار نقش شهرستان اردستان در تاریخ، فرهنگ و ادب ایران در دانشگاه پیام نور مرکز اردستان برگزار شد.

.

این سمینار با حضور شش تن از اساتید و پژوهشگران به نام کشور، مسئولین و فرهنگ دوستان این شهرستان با محورهای بازشناسی مشاهیر و مفاخر، آثار باستانی و میراث فرهنگی، جغرافیا و شرایط اقلیمی و آداب و رسوم شهرستان اردستان برگزار شد.
در این سمینار که چهار ساعت به طول انجامید چهره های سرشناس کشوری به ایراد سخن و معرفی شهرستان اردستان و مشاهیر ماندگار آن پرداختند.
دکتر محمد ابراهیم ایرج پور رئیس دانشگاه پیام نور مرکز اردستان هدف از برگزاری این سمینار را ایجاد فضای تبادل اطلاعات و افکار در موضوعات مختلف فرهنگی و پدید آوردن فرصت هایی برای بررسی راهکارهای حفظ، تقویت و معرفی شهرستان اردستان به کل کشور دانست.
در پایان مراسم از اردستان پژوهان و فرهنگ دوستان شهرستان اردستان که اقدامات و پژوهش های موثری در بازشناسی این شهرستان پدید آوردند تجلیل و با اهدای هدایای ارزشمندی تقدیر شد.