اخبار اصلی
1403/2/17 دوشنبه
کارگروه آمایش آموزش عالی استان اصفهان با حضور دکتر عمو عابدینی
برگزاری جلسه طرح آمایش آموزش عالی استان اصفهان با حضور معاون آموزشی وزیر علوم در دانشگاه اصفهان

.

کارگروه آمایش آموزش عالی استان اصفهان با حضور دکتر قاسم عمو عابدینی معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و اعضای این کارگروه که شامل روسای دانشگاه های استان اصفهان می شود، به میزبانی دانشگاه اصفهان برگزار شد.
در این جلسه دکتر عمو عابدینی در مقابل صحبت های نماینده دانشگاه فرهنگیان که عنوان داشت، دانشگاه پیام نور به تعهدات خود عمل نکرده است، ضمن حمایت از نظام آموزشی دانشگاه پیام نور و تائید فعالیت های این دانشگاه، انجام تعهدات طرح آمایش توسط دانشگاه پیام نور را مورد تائید قرار داد.
در این جلسه دکتر میرمهدی و خانم دکتر واعظی فر رئیس و معاون دانشگاه پیام نور استان اصفهان ضمن دفاع از اجرای صحیح طرح آمایش در دانشگاه پیام نور استان اصفهان در راستای ارتقاء کیفیت نظام آموزشی و اهداف بالادستی دانشگاه و وزارت علوم به بیان نقطه نظرات سازنده ای در این خصوص پرداختند.