اخبار اصلی
1402/12/23 چهارشنبه
تکریم و معارفه رئیس دانشگاه پیام نور مرکز نجف آباد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه پیام نور مرکز نجف آباد با حضور دکتر مختاری رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین بهاء لو امام جماعت مرکز، دکتر محمدی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان و تعدادی از همکاران علمی و اداری این مرکز برگزار شد.

.

در این جلسه دکتر مختاری رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان ضمن تشکر و قدردانی از زحمات دکتر محمد جواد عطایی در زمان تصدی ریاست مرکز نجف آباد برای آقای دکتر رسول سلیمانی در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت نمود.
در ادامه دکتر محمد جواد عطایی ضمن تشکر از حضور مسئولین در این مراسم برای سرپرست جدید مرکز نجف آباد آرزوی موفقیت نمود و سپس دکتر رسول سلیمانی سرپرست جدید مرکز ضمن خیر مقدم و تشکر از مسئولین و مدعوین، برنامه های خود را تشریح نمود.
 در پایان مراسم ضمن اعطای حکم سرپرستی مرکز نجف آباد به آقای دکتر سلیمانی با اهدای لوح و هدایا از زحمات دکتر عطایی قدردانی بعمل آمد.