اخبار اصلی
1402/12/19 شنبه
کسب مقام اول توسط استان اصفهان در جشنواره کشوری قرآن و عترت دانشگاه پیام نور
بیست و هفتمین جشنواره کشوری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور به ميزباني استان فارس برگزار گردید، که دانشجویان دانشگاه پیام نور استان اصفهان موفق به کسب ۱۵ مقام برتر در ۹ بخش جشنواره شدند و استان اصفهان رتبه اول این دوره از رقابت ها را در بین ۲۴ دانشگاه برگزیده کشور کسب کرد.

.

📖 لازم به ذکر است در بخش هنری (تذهیب) خانم سارا مستقل، در بخش صحیفه سجادیه آقای عرفان حاجی نیلی، در بخش معارفی خانم مریم عالی پور، در بخش مداحی آقای علیرضا عسگری، در بخش حفظ و مفاهیم احادیث معصومین آقای حسین ابراهیمی و در بخش معارف نهج البلاغه آقای سید سعید آیت حائز مقام اول گردیدند.
📖 در بخش حفظ خانم سمیه ستاره، در بخش هنری(منبت) آقای علی داوری، در بخش هنری (نقاشی) خانم فاطمه دهقانی مدیسه، در بخش تفسیر قرآن کریم آقای سید سعید آیت و در بخش معارفی آقای عرفان حاجی نیلی حائز مقام دوم گردیدند.
📖 همچنین در بخش صحیفه سجادیه خانم الهه محمدیان، در بخش هنری (معرق) خانم حورا جبلی، در بخش حفظ فرازهای نهج‌البلاغه آقای حسین ابراهیمی و  بخش ترتیل آقای محمد رضا تصویری حائز مقام سوم گردیدند.