آرشیو خبرها
1401/12/16 سه‌شنبه
رئیس مرکز زرین شهر مهمان سپاهیان و سربازان سپاه ناحیه لنجان
با دعوت سپاه ناحیه لنجان، دکتر جوزی رئیس دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر مهمان افسران و سربازان سپاه ناحیه لنجان بود و در جمع آنان به ایراد سخنران پرداخت.

.

عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور از جایگاه استادی دانشگاه با موضوع اهمیت دانش و پژوهش در دو محور به ایراد سخنرانی پرداخت. وی در بخش اول سخنان خود به ضرورت دانش و پژوهش و علم آموزی در تعالیم دینی و متون ادبی پرداخت و با اشاره به احادیثی از ائمه اطهار علیهم السلام و بیان چند فراز زیبا از نهج البلاغه امیرالمومنین علیه السلام با این موضوع، نگاه یک فرد تحصیل کرده با یک فرد تحصیل نکرده را متفاوت دانست.
عضو بسیج اساتید دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر در قسمت دوم سخنان خود به شناخت هویت ملی و فرهنگی تاکید کرد و از تمامی حاضران خواست درباره مفاخر بزرگ ایران زمین مطالعه و تحقیق نمایند.
وی در مورد شخصیت های بزرگی همچون شیخ صدوق، شیخ مفید، زکریای رازی، مولانا، سعدی، حافظ، رودکی، ابن سینا، علامه طباطبایی و علامه حسن زاده آملی در حال حاضر سخن گفت و ارتباط نسل فعلی با افتخارات گذشته را یکی از عوامل پیشرفت در علم آموزی دانست.