اداری و مالی
1402/10/30 شنبه
درخشش استان اصفهان بین سی و یک استان کشور
 کسب رتبه اول دانشگاه پیام نور استان اصفهان در چهارمین اجلاس سالیانه رؤسای استانی ۳۱ دانشگاه پیام نور کشور

.

دانشگاه پیام نور استان اصفهان بر اساس کارنمای فعالیتی و عملکرد در بین ۳۱ دانشگاه پیام نور کشور، در حوزه های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، فناوری، روابط عمومی، اداری، مالی، عمرانی، حقوقی، آموزش‌های آزاد، درآمدهای غیر شهریه ای، نظارت و ارزیابی، امتحانات و... رتبه اول را کسب نموده است.
 در چهارمین اجلاس سالیانه رؤسای استانی ۳۱ دانشگاه پیام نور کشور در بندرعباس و بر اساس پایش و ارزیابی های سازمان مرکزی، استان های اصفهان، آذربایجان شرقی، تهران و کرمان بعنوان استانهای برتر کشور معرفی شدند که در این بین استان اصفهان موفق به کسب رتبه اول کشوری شد و از دکتر رضا مختاری رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان تقدیر و تجلیل به عمل آمد.