اداری و مالی
1402/2/25 دوشنبه
برگزاری نشست هم اندیشی مدیر اداری دانشگاه پیام نور استان با مسئولین اداری مراکز و واحدها
این جلسه با حضور دکتر مختاری رئیس و آقای خیرمند مدیر اداری دانشگاه پیام نور استان اصفهان و مسئولین امور اداری و پشتیبانی مراکز و واحدها در سالن جلسات ستاد استان برگزار شد.

.

در این گردهمایی ضمن تشریح وظایف حوزه ی اداری در دانشگاه و مرور و بررسی آیین نامه استخدامی اعضای علمی و اداری دانشگاه، در خصوص بخش های مختلف آن و ابهامات احتمالی گفتگو و تبادل نظر شد.
همچنین در بخش دیگری از این گردهمایی، جلسه پرسش و پاسخ با مسئولین استانی بیمه معلم در خصوص مباحث بیمه ای و بالاخص بیمه تکمیل درمان برگزار شد.
پایان بخش این گردهمایی از آقای روح الله خسروی از مرکز نطنز، مسئول امور اداری برتر دانشگاه پیام نور استان اصفهان در سال ۱۴۰۱ در بین مراکز و واحدها تجلیل و تقدیر به عمل آمد.