1399/7/30 چهارشنبه برگزاری هفتمين نشست تخصصی به صورت برخط؛ ویژه کارمندان به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با همکاری واحد آموزش ضمن خدمت کارکنان دانشگاه پیام نور استان اصفهان این سلسله جلسات با تدریس حجت‌الاسلام والمسلمین کلباسی و موضوع خانواده متعالی از منظر اهل بیت علیهم السلام به طول مدت هفت جلسه و چهارده ساعت آموزشی روزهای سه شنبه برگزار می گردد.
در این سلسله نشست ها ایشان شاخص های خانواده متعالی را بصورت کاربردی بیان می نمایند که در نشست هفتم در خصوص ديگر مولفه هاي خانواده متعالي و علل نارضايتي همسران از زندگي همچون اعتقاد به مشخص بودن روزي، اعتقاد به نقش مشكلات در رشد انسان، اعتقاد به پاداش الهي در كمبودهاي زندگي، مثبت انديش بودن نسبت به زندگي و اهميت نگاه الهي و تفاوت آن با نگاه اومانيستي نسبت به خانواده به صورت مبسوط به ایراد سخن پرداختند.
در پایان به سوالات ارسالی همکاران دانشگاهی و مربیان کانون پرورش فکری به صورت دقيق و تحليلي پاسخ داده شد.
در راستای تعامل با مجموعه های دانشگاهی و فرهنگی قریب به نود نفر از مربی های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان به صورت وبینار در این نشست حضور داشتند.