1399/7/28 دوشنبه درخشش دانشجوی اصفهانی دانشگاه پیام نور در سومین جشنواره سوگواره ملی اربعین در بین دانشجویان دانشگاههای سراسر کشور دبیرخانه سومین سوگواره ملی اربعین دانشگاهیان، برگزیدگان این دوره را با حضور بر خط وزیر علوم تحقیقات و فناوری و معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری معرفی کرد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان اصفهان، آقای علی سلیمیان دانشجوی دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر از این استان در بخش شعر موفق به کسب رتبه ی برتر کشوری در بین دانشجویان شرکت کننده دانشگاه های مختلف سراسر کشور در این جشنواره شد.
لازم به ذکر است در بین دانشجویان برگزیده کشوری، دو دانشجوی دیگر از دانشگاه پیام نور کشور نیز در بین افتخارآفرینان این جشنواره حضور داشتند.
  • علی سلیمیان دانشجوی برگزیده در بخش شعر از دانشگاه پیام نور استان اصفهان
  • فاطمه بیرانوند دانشجوی برگزیده در بخش دلنوشته از دانشگاه پیام نور البرز
  • خانم عاطفه جوشقانیان دانشجوی برگزیده در رشته نهج البلاغه از دانشگاه پیام نور قم