1399/6/15 شنبه دیدار معاون دانشگاه پیام نور استان اصفهان و رئیس دانشگاه پیام نور واحد گز با شهردار گز و برخوار دکتر مختاری معاون دانشگاه پیام نور استان اصفهان و دکتر عسگرانی رئیس دانشگاه پیام نور واحد گز به همراه مهندس حکمت پور سرپرست واحد عمرانی دانشگاه پیام نور استان اصفهان با شهردار گز و برخوار در زمینه همکاری های دو جانبه و مشترک دیدار و گفتگو کردند.

در حاشیه این دیدار همچنین دکتر مختاری و مهندس حکمت پور از قسمت های آموزشی و اداری و محوطه دانشگاه پیام نور واحد گز و برخوار بازدید نمودند و در خصوص ایجاد فضای سبز و ادامه روند دیوار کشی  زمین دانشگاه و محوطه سازی تاکید کردند.

ایشان ضمن تشکر از زحمات همکاران بر ارائه خدمت بهتر و مطلوب تر به دانشجویان تاکید و در خصوص تبلیغات و جذب دانشجو بدون آزمون توسط همکاران توصیه کردند.