1398/10/11 چهارشنبه بازدید دکتر یوسفی از روند برگزاری امتحانات پایان نیمسال اول 99-98 در دانشگاه پیام نور مرکز خوانسار دکتر یوسفی ضمن بازدید از قسمت های مختلف دانشگاه از جمله بخش های آموزشی، مالی، فارغ التحصیلان، کتابخانه و ... در جریان مسائل و مشکلات دانشگاه قرار گرفت و همچنین از حوزه های مختلف برگزاری آزمون های پایان نیمسال اول 99-98 بازدید نمود.

ایشان مرکز خوانسار را جزو مراکز با قدمت و سابقه خوب توصیف نمود و ضمن اشاره به رشته های کارشناسی ارشد این مرکز که جذب دانشجو بسیار بالایی داشته است از رئیس و همکاران مرکز خوانسار تشکر نمود.

دکتر عبدالمنافی رئیس مرکز خوانسار نیز طی گزارشی درصد جذب شهریه دانشجویان در نیمسال اول 99-98 را  92  درصد اعلام نمود و گزارشی از تعداد دانشجویان و وضعیت برگزاری امتحانات ارائه کرد.