1398/9/2 شنبه بازدید دکتر یوسفی از غرفه ایده کاپ 2020 در دانشگاه پیام نور مرکز اصفهان ایده کاپ 2020 شهر اصفهان رویدادی که برای بیان ایده های شهروندان برای رفع مشکلات شهری و فرصتی برای مشارکت همه اندیشه ها در شهر خلاق اصفهان برگزار شد.

محورهای این ایده کاپ شامل معرفی بهتر اصفهان به عنوان مقصد گردشگری، برگزاری رویدادهای ملی و بین المللی گردشگری و کاهش یا حل مشکلات گردشگری شهر اصفهان جهت معرفی اصفهان در سال 2020 میلادی به عنوان شهر جهانی گردشگری می باشد.

دانشگاه پیام نور مرکز اصفهان در این زمینه با همکاری شهرداری اصفهان اقدام به برگزاری غرفه جهت آشنایی و شناخت بیشتر دانشجویان با این ایده کاپ را نموده است. در این غرفه دانشجویان با محوره های ایده کاپ، اهداف ایده کاپ و نحوه ثبت ایده در سامانه مربوطه آشنا شدند.