آرشیو خبرها
1401/2/17 شنبه
برگزاری جلسه هیات موسس بنیاد خیریه حامیان دانشگاه پیام نور در مرکز مبارکه
این جلسه با حضور مسئولین ارشد شهرستان از جمله خانم دکتر صالحی نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه شهرستان حجت الاسلام موسوی، فرماندار شهرستان آقای مهندس هدایت و جمعی از روسای ادارات شهرستان برگزار گردید.

.

در ابتدا دکتر ایرانپور رئیس دانشگاه پیام نور مرکز مبارکه به عنوان طراح و پیشنهاد دهنده ی بنیاد، ضمن خیر مقدم و تشکر از حضور مسئولین ارشد شهرستان در خصوص تشکیل بنیاد حامیان دانشگاه پیام نور ابراز نمود: که هدف از تشکیل این بنیاد حمایت از نخبگان دانشجو و دانش آموخته، ایده ها، تسهیل و توسعه و تقویت دانشگاه  می باشد که با توجه به صنعتی بودن شهرستان شناسایی نیازهای صنعت
نیازمند تیم طراحی و تحقیقاتی می باشد.
حجت الاسلام موسوی ضمن استقبال از این طرح بیان نمود طرح آقای دکتر ایرانپور بسیار ارزشمند است و جهت نخبه پروری و تسهیل و توسعه و تقویت دانشگاه اقدام بسیار موثری می باشد که امیدواریم با جدیت دنبال شود و اهداف آن محقق گردد، این امر نیز اقدام جدی مجلس و وضع قوانین برای شناسایی نیروهای نخبه و حمایت از آنها را می طلبد.
خانم دکتر صالحی نیز ضمن استقبال از این بنیاد عامل اصلی تشکیل چنین موسسه ها و بنیادهایی را جلوگیری از فرار مغزها دانست و اظهار داشت: احساس مسئولیت آقای دکتر ایرانپور در این خصوص بسیار عالی و اینجانب به عنوان نماینده مردم شریف شهرستان نیز حمایت خود را از تشکیل بنیاد اعلام می دارم و با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص شعار سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین می توان به صورت جدی در این خصوص اقدام نمود.
همجنین فرماندار شهرستان و دیگر اعضاء نیز به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.