آرشیو خبرها
1401/2/17 شنبه
برپایی میز خدمت مرکز مبارکه در نماز جمعه شهرستان مبارکه
رئیس و کارکنان دانشگاه پیام نور مرکز مبارکه اقدام به برپایی میز خدمت در راستای پاسخگویی به سوالات نمازگزاران در خصوص موضوعات مطرح شده در نماز جمعه شهرستان، نمودند.

.

ایشان ضمن حضور در مسجد جامع مبارکه و اقامه نماز جماعت با توجه به اعلام از تریبون نماز جمعه مبنی بر برپایی میز خدمت در دو قسمت برادران و خواهران، رئیس و مسئول روابط عمومی دانشگاه در قسمت مربوطه حاضر شدند و به پاسخگویی سوالات افراد حاضر مبنی بر چگونگی ورود به دانشگاه، رشته های تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد، چگونگی دسترسی به تولیدات صوتی برای استفاده از کلاسهای ضبط شده، چگونگی تشکیل کلاس در پیام نور، چگونگی استفاده از کلاس برای شاغلین و ...  پرداختند.
لازم به ذکر است در قسمت خواهران نیز سرکار خانم عباسی کارشناس آموزش مرکز مبارکه حضور داشت و در آن قسمت نیز پاسخگوی سوالات نمازگزاران بود.