فرهنگی و دانشجویی
1400/10/29 چهارشنبه
تمدید مهلت ارسال آثار به پنجمين جشنواره ملي رويش
مهلت ارسال آثار به پنجمين جشنواره ملي رويش دانشجويان دانشگاه پيام نور تا 10 بهمن ماه سال جاري تمديد شد

.

رئيس دبيرخانه پنجمين جشنواره ملي رويش دانشگاه پيام نور با اعلام اين خبر افزود: دانشجويان علاقمند به شركت دراين جشنواره تا 10 بهمن ماه مي توانند با مراجعه به پايگاه اينترنتي http://rooyesh.pnu.ac.ir  نسبت به ثبت آثار خود اقدام كنند.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور استان فارس، دكتر محمدحسن صيف افزود: جشنواره رويش بزرگ ترين رويداد ارائه آخرين دستاوردها و توانمندي هاي فرهنگي و هنري، اجتماعي و مذهبي دانشجويان اين دانشگاه است كه فرصت مناسبي را براي معرفي استعدادهاي نهفته و شاخص دانشجويي و فعاليت هاي گروهي فراهم مي نمايد.
رئيس دانشگاه پيام نور استان فارس اضافه كرد: يكي از بروندادهاي اين رويداد فرهنگي ، ايجاد زمينه حضور دانشجويان در كانون هاي مختلف فرهنگي و اجتماعي است كه موجب مي شود دانشجويان تمريني براي تدبير در فعاليت هاي گروهي- اجتماعي- فرهنگ هنري كسب كنند.
مراسم اختتاميه پنجمين جشنواره رويش دانشگاه پيام نور كشور و نمايشگاه ارائه آثاربرتر دانشجويان، اسفندماه سال جاري به ميزباني دانشگاه پيام نور استان فارس در شيراز برگزار خواهد شد.