اخبار اصلی
1401/2/25 یکشنبه
برگزاری مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه پیام نور مرکز شاهین شهر
مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه پیام نور مرکز شاهین شهر با حضور رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان دکتر مختاری، معاون اجرایی استان دکتر آقایی، امام جمعه شاهین شهر، فرماندار شهرستان، فرمانده نیروی انتظامی، مسئول دفتر نماینده مجلس، روسای دانشگاه آزاد و غیرانتفاعی، اداره فنی حرفه ای و تعدادی دیگر از نمایندگان دستگاههای دولتی، به همراه اعضای هئیت علمی و کارکنان مرکز بر گزار شد.

.

در این مراسم ابتدا دکتر مختاری ضمن خیرمقدم به مدعوین، با قدردانی از تلاشها و زحمات دکتر آقایی در زمان تصدی ریاست مرکز شاهین شهر اظهار نمود؛ دانشگاه پیام نور در دولت فعلی نقش برجسته تر و سخت تری را در مسیر آگاهی بخشی وتبیین امور به اقشارجامعه وتربیت جوانان وآینده سازان میهن اسلامی برعهده دارد که در این راستا با استفاده از همه ظرفیتهای علمی، پژوهشی وفرهنگی خود بایدحضوری فعال داشته باشد.
 نماینده ولی فقیه وامام جمعه شاهین شهر وفرماندار شهرستان از دیگر سخنرانان این جلسه بودند که عملکرد و رسالت دانشگاه پیام نور مرکز شاهین شهر را در شهرستان بویژه در راه اندازی هیئت اندیشه ورز شهرستان ، تعامل علمی وپژوهشی با حوزه علمیه و ارتباطات گسترده با بخش صنعت وادارات را بسیارشایسته ارزیابی کردند .
 در ادامه دکترآقایی با ابراز خرسندی از همکاری کارکنان واعضای هیئت علمی در دوران تصدی مسئولیت خود گزارشی از اهم فعالیتهای انجام شده را ارائه نمود.
 سپس دکترابراهیمی سرپرست جدید دانشگاه پیام نور مرکز شاهین شهر ضمن خیر مقدم وتشکراز مسئولین ومدعوین برنامه ها، ایده ها وطرحهای اجرایی خود را در مسیر اعتلا وپیشرفت علمی وفرهنگی مرکز تشریح نمود.
درپایان مراسم با اهدا لوح تقدیر و تندیس یاد بود از زحمات دکتر آقایی تقدیر به عمل آمد.