برگزیده ها
1403/2/16 یکشنبه
مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان
مراسم تکریم، تجلیل و معارفه رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان و مرکز اصفهان و دبیرخانه منطقه شش دانشگاه پیام نور کشور در ستاد این دانشگاه در شهر اصفهان برگزار شد.

.

در این آئین چهره های شاخصی از جمله دکتر محمد رضا جان نثاری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان، دکتر مجتبی سلطانی احمدی معاون حقوقی، مجلس و امور استانهای دانشگاه پیام نور، دکتر عباس مقتدایی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، برخی از روسا و مسئولین نهادهای دانشگاه های استان، روسای برخی از دانشگاه های پیام نور استان های همجوار، روسای مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور استان اصفهان، مدیران و کارکنان ستاد و مرکز استان اصفهان و دیگر مراکز و واحدها و مدعوین و مهمانان حضور داشتند.
شایان ذکر است در این مراسم از تلاش ها و زحمات آقای دکتر رضا مختاری قدردانی شد و ابلاغ انتصاب آقای دکتر سیدرضا میرمهدی بعنوان سرپرست جدید دانشگاه پیام نور استان اصفهان و مرکز اصفهان و دبیرخانه منطقه شش دانشگاه پیام نور کشور به ایشان اهداء گردید.