1398/4/12 چهارشنبه دیدار رئیس و کارکنان دانشگاه پیام نور مرکز تیران با آقای ابوترابی نماینده شهرستان تیران و کرون در مجلس شورای اسلامی دکتر صالحی ضمن تشریح توانمندی های بالقوه و بالفعل دانشگاه پیام نور مرکز تیران درخصوص موضوعاتی نظیر پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی صرفا بر اساس سوابق تحصیلی و مزیتهای تحصیل در دانشگاه پیام نور و کسب مجوز ایجاد رشته های جدید در مقطع کارشناسی ارشد با نماینده مجلس شورای اسلامی به گفتگو پرداخت.

رئیس دانشگاه پیام نور مرکز تیران با عنایت به وجود اعضاء هیات علمی برجسته در دانشگاه پیام نور، از نماینده مجلس درخواست نمود جهت کسب مجوز ایجاد رشته های کاربردی در مقطع کارشناسی ارشد  در کمیسیون آموزش مجلس  طرح موضوع نموده و  به رشد و شکوفایی بیشتر این دانشگاه در سطوح  علمی  کمک نماید.

در این دیدار نماینده مجلس شورای اسلامی شهرستان  تیران و کرون آقای  ابوترابی  ضمن تقدیر و تجلیل از نقش موثر دانشگاه پیام نور مرکز تیران در شهرستان تیران و کرون بر راهکارهای  درآمد زایی دانشگاه  تاکید نمود.