1398/4/12 چهارشنبه حضور مسئولین و دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز اردستان در سینما فرهنگ شهرستان رئیس، کارکنان و دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز اردستان جهت تماشای فیلم سینمایی سرخ پوست در سینما فرهنگ شهرستان حاضر شدند.

پیرو مصوبه قبلی شورای فرهنگی دانشگاه پیام نور مرکز اردستان مبنی بر اخذ سانس اختصاصی ماهانه سینما برای کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه، به منظور حمایت از صنعت سینما و ایجاد نشاط، این بار نوبت به تماشای فیلم سینمایی " سرخ پوست " در سینما فرهنگ اردستان رسید.

لازم به ذکر است فیلم سینمایی " سرخ پوست " ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز اردستان اکران شد.

" سرخ‌پوست " فیلمی به کارگردانی و نویسندگی نیما جاویدی و تهیه‌کنندگی مجید مطلبی محصول سال ۱۳۹۷ می‌باشد این فیلم برای نخستین بار در سی و هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و با نامزدی در ۵ رشته این جشنواره، توانست سیمرغ بلورین جایزه ویژه هیئت داوران را به خود اختصاص دهد.