1398/4/10 دوشنبه اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در دانشگاه پیام نور مرکز وزوان طرح بسیج ملی کنترل فشار خون با همکاری کانون سفیران سلامت و مرکز شبکه بهداشت با هدف غربالگری بیماران و ارتقای سلامت افراد به صورت رایگان برای کارکنان، اساتید و دانشجویان بالای 30 سال در دانشگاه پیام نور مرکز وزوان اجرا شد.

خانم اسماعیلی کارشناس شبکه بهداشت در خصوص بیماری کنترل فشار خون بیان داشت: فشار خون بالا به عنوان بیماری خاموش در جامعه گسترش یافته است و عاملی برای بسیاری از بیماری های خطرناک و تهدید کننده سلامت مردم است. این بیماری می تواند در بیماری های شایعی از جمله حملات قلبی، سکته‌های مغزی و معلولیت‌های مختلف نقش داشته باشد.

وی اظهار داشت: شناسایی و پیگیری بموقع مبتلایان به این بیماری‌ها می تواند روند پیشرفت را کند و زندگی هزاران نفر را نجات دهد و در هزینه های مربوط به سلامت صرفه جویی کرد.