1398/4/4 سه‌شنبه بازدید دکتر حبیب الهی از نحوه برگزاری آزمونهای پایان نیمسال دوم تحصیلی 98-97 در دانشگاه پیام نور مرکز نطنز دکتر حبیب الهی مسئول نظارت و ارزیابی دانشگاه پیام نور استان اصفهان از نحوه برگزاری آزمونهای الکترونیکی و کاغذی پایان ترم دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز نطنز بازدید نمود.

در این بازدید، ایشان با عوامل اجرایی و دانشجویان در خصوص روند برگزاری آزمونها و رضایت ایشان از این آزمونها گفتگو نمود و رضایت خود را از برگزاری آزمونهای مرکز نطنز اعلام نمود.

شایان ذکر است، این مرکز دانشگاهی با دارا بودن حدود نود سیستم کامپیوتر که با کمک و یاری خیرین و مدیریت دکتر حمیدی رئیس مرکز دو سایت مجزا جهت برگزاری آزمونها برپا شد. لازم به ذکر است یکی از بزرگترین مراکز برگزار کننده آزمونهای الکترونیکی استان مرکز نطنز به شمار می رود و غریب بر هفتاد درصد آزمونهای پایان ترم خود را بصورت الکترونیکی و بدون کاغذ برگزار می نماید.