1398/4/3 دوشنبه دیدار فرمانده ناحیه مقاومت بسیج نجف آباد با دکتر یوسفی و دکتر آیت فرمانده ناحیه مقاومت بسیج نجف آباد و روسای دانشگاه پیام نور استان اصفهان و نجف آباد در فضایی صمیمانه دیدار کردند.

در ابتدای این دیدار، سرهنگ صفر پور با اشاره و به پتانسیل بالای نسل جوان و ورود متولدین دهه های 60 و 70 به جمع اعضای علمی دانشگاه ها، بر استفاده از این نیروها تاکید کرد و گفت: بسیج نیز با تشکیل معاونت پژوهش اهتمام ویژه ای در پرورش و جذب نخبگان دارد و باید با دانشگاه ها تعامل سازنده برقرار کند.

در ادامه دکتر یوسفی که خود از فرماندهان با سابقه سپاه بوده، نیز ضمن ابراز خورسندی از حضور فرمانده ناحیه  مقاومت بسیج بیان داشت: دانشگاه پیام نور آمادگی دارد تا با همکاری بسیج به حل معضلات و مشکلات پیش روی جامعه بپردازد.

در پایان این دیدار نیز دکتر آیت رئیس دانشگاه پیام نور مرکز نجف آباد و فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان نجف آباد به بحث و تبادل نظر پیرامون راهکارهای همکاری دو جانبه پرداختند.