1398/4/2 یکشنبه بازدید دکتر یوسفی و نماینده شهرستان از نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم در دانشگاه پیام نور مرکز گلپایگان دکتر یوسفی رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان ضمن بازدید از قسمتهای مختلف دانشگاه پیام نور مرکز گلپایگان و جلسات برگزاری امتحانات و دیدار با دانشجویان و مسئولین برگزاری امتحانات از روند اجرای مطلوب و منظم امتحانات تقدیر و تشکر نمود.

در این بازدید که مهندس بختیار نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشت، جلسه ای پیرامون مسائل و مشکلات مرکز با حضور دکتر اصلانی رئیس دانشگاه پیام نور مرکز گلپایگان برگزار شد.

دکتر اصلانی رئیس مرکز در پایان این بازدید با بیان اینکه تمامی امکانات لازم جهت برگزاری امتحانات این دانشگاه با بهترین شرایط و در فضایی سالم فراهم شده است از مجموعه همکارانی که در امر برگزاری امتحانات مشارکت دارند تقدیر و تشکر نمود.