1398/4/2 یکشنبه بازدید دکتر جلالی از روند برگزاری آزمونهای پایان ترم در دانشگاه پیام نور مرکز شاهین شهر دکتر جلالی معاون اجرایی دانشگاه پیام نور استان اصفهان، طی بازدیدی از دانشگاه پیام نور مرکز شاهین شهر در جریان روند برگزاری آزمون های پایان ترم مرکز مذکور قرار گرفت.

ایشان ضمن بازدید از محل برگزاری آزمون ها، محل امانات و... از زحمات همکاران اداری و علمی در فرایند برگزاری آزمون ها تشکر نمود و با حضور در جمع همکاران مرکز و پاسخ به برخی از پرسشهای مطروحه، اذعان داشت که مرکز شاهین شهر از جمله مراکز موفق و پیش رو در سطح استان با کارکنانی زحمتکش در امر خدمت رسانی به دانشجویان دانشگاه پیام نور می باشد.

در پایان پس از گفتگو با تعدادی از دانشجویان مرکز جویای کیفیت برگزاری آزمونها و ارزیابی ایشان از عملکرد پرسنل مرکز در این خصوص شدند.