1398/4/1 شنبه برگزاری آخرین کنکور جامع آزمایشی سازمان سنجش در دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر چهارمین و آخرین کنکور جامع آزمایشی سازمان سنجش همزمان با سراسر کشور در دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر برگزار گردید.

در این آزمون که در روز جمعه 31 خرداد ماه و به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار گردید تعداد 450 نفر از داوطلبان دانش آموز شهرستان لنجان با یکدیگر به رقابت پرداختند.

این آزمون در دو حوزه جداگانه ویژه خواهران و برادران و در پایه های دهم، یازدهم و دوازدهم و پیش دانشگاهی برگزار گردید و بروشور تبلیغات مربوط به ثبت نام در دانشگاه پیام نور در بین تمامی داوطلبان توزیع گردید.

همچنین دو هفته آینده در تاریخ های 13 تیرماه کنکور سراسری در رشته های علوم انسانی و علوم ریاضی و 14 تیرماه کنکور سراسری در رشته علوم تجربی، در این دانشگاه برگزار خواهد شد.