1398/4/1 شنبه بازدید دکتر جلالی از حوزه امتحانات پایان ترم در دانشگاه پیام نور مرکز دولت آباد معاون اجرایی دانشگاه پیام نور استان اصفهان آقای دکتر جلالی روز سی ام خرداد ماه از حوزه امتحانات پایان ترم در دانشگاه پیام نور مرکز دولت آباد بازدید کرد.

در این بازدید که دکتر آروین رئیس مرکز دولت آباد نیز حضور داشت، دکتر جلالی با بازدید از جلسه برگزاری امتحانات و دیدار با دانشجویان و مسئولین برگزاری از روند برگزاری مطلوب و منظم امتحانات تقدیر و تشکر نمود.

دکتر آروین رئیس مرکز در پایان این بازدید با بیان اینکه تمامی امکانات لازم جهت برگزاری امتحانات این دانشگاه با بهترین شرایط و در فضایی سالم فراهم شده است افزود: مجموعه همکاران با نهایت جدیت در امر برگزاری امتحانات مشارکت دارند که این زحمات قابل تقدیر است.