1398/3/13 دوشنبه حضور دانشگاهیان شهرستان گلپایگان در راهپیمائی روز قدس مردم گلپایگان همزمان با سراسر کشور ساعت ۱۲ روز جمعه با حضور چشمگیر و پر شور و نشاط از میدان ۱۷ شهریور این شهرستان در راهپیمایی روز قدس شرکت کردند.

راهپیمایان گلپایگانی از پیر و جوان، زن و مرد در کنار مسوولان، با شعارهای الله اکبر، مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آل سعود در مسیر خیابان امام خمینی (ره)، خیابان آیت الله سعیدی، و مسجد جامع تا مصلی نماز جمعه بار دیگر همبستگی و اتحاد و پشتیبانی خود را با ملت مظلوم فلسطین به نمایش گذاشتند.
همچنین پیش از خطبه‌های نماز عبادی سیاسی این هفته شهرستان گلپایگان قطعنامه روز جهانی قدس قرائت شد.

در کنار محل برگزاری نماز جمعه بسیج جامعه پزشکی تست های سلامت از شرکت کنندگان در مراسم بعمل آوردند.