1398/3/5 یکشنبه برپایی کارگاه آموزشی طرح خدا قوت با موضوع اصول و شیوه های صحیح مطالعه در دانشگاه پیام نور مرکز نایین در راستای افزایش حمایت روانی و اجتماعی از دانشجویان طرح خداقوت با موضوع اصول و شیوه های صحیح مطالعه توسط دفتر مشاوره مرکز و با همکاری امور فرهنگی، کانون هلال احمر و انجمن علمی علوم تربیتی در دانشگاه پیام نور مرکز نایین برگزار گردید.

خانم حسین زاده مدرس کارگاه ضمن عرض خداقوت به دانشجویان بابت تلاشهای این عزیزان در طول سال تحصیلی به بیان راهکارهای علمی مطالعه صحیح و همچنین نحوه کاهش اضطراب در زمان امتحانات و تکنیکهای مدیریت فرصتها قبل،حین و پس از مطالعه پرداخت.

استاد مشاور کانونها و انجمنهای علمی مرکز نایین محیط آرام، دقت در مطالعه، نور کافی و سکوت محیط را از جمله موارد موثر در کاهش استرس در هنگام مطالعه دانست.

لازم به ذکر است در خلال برنامه بروشور تکنیک مدیریت فرصتها قبل،حین و پس از مطالعه در بین دانشجویان توزیع گردید.