1398/2/30 دوشنبه برگزاری كارگاه آموزشي عفاف و حجاب در دانشگاه پیام نور مرکز دولت آباد به مناسبت ایام ماه مبارک رمضان و با هدف گسترش فرهنگ عفاف و آگاهی بخشی به دانشجویان نسبت به حجاب، کارگاه آموزشی عفاف و حجاب تحت عنوان آسیب شناسی حجاب در دانشگاه پیام نور مرکز دولت آباد برگزار شد.

این کارگاه که توسط خانم صادقی مدرس قرآن به مدت چهار ساعت و با حضور اعضای کانون عترت و قرآن برگزار گردید، با پرسش و پاسخ همراه بود که خانم صادقی ضمن پاسخ به سوالات دانشجویان حاضر اظهار داشت: حجاب و عفاف ، امر به معروف و نهی از منکر از مهمترین مسئله در تامین امنیت خانواده و جامعه می باشد که با رعایت آن آثار مثبت و در صورت عدم رعایت آن آثار سوء برخانه و خانواده و جامعه خواهد گذاشت.

وی در ادامه افزود: بهترین و ساده ترین سیمای شخصیت اجتماعی زن در جامعه و خانه وجود ارزشمند فاطمه زهرا(س) بود که هم با حضورش با رعایت حریم ها در اجتماع، دین خدا و ولی خدا را یاری می نمود و هم در منزل با تمام وجود موجبات یک زندگی  ساده و معنوی را فراهم می کرد.