1398/2/28 شنبه برگزاری مسابقه تیر اندازی بین دانشجویان توسط بسیج دانشجویی شهید آوینی دانشگاه پیام نور واحد مبارکه به همت بسیج دانشجویی شهید آوینی، یک دوره مسابقه تیراندازی با سلاح بادی با حضور جمعی از دانشجویان در باشگاه شبیه ساز تیر اندازی صالحین مبارکه برگزار شد.

خانم کریمی مسئول تربیت بدنی بسیج ضمن بیان این خبر، اظهار داشت: با توجه به فواید ورزش خصوصاً رشته تیراندازی و برای ایجاد شور و نشاط در بین دانشجویان و آشنایی با این ورزش، اقدام به برگزاری یک دوره مسابقه تیراندازی با سلاح بادی در محل باشگاه تیر اندازی نمود.

ایشان در ادامه ضمن اشاره به برنامه های پیشنهادی بسیج، افزود: رشته تیراندازی به لحاظ استقبال عمومی و ویژگی های خاص نظیر مشارکت پذیری، به عنوان یکی از برنامه های مهم فرهنگی ورزشی محسوب می شود.

در پایان به نفرات برگزیده جوایزی به رسم یادبود اهدا شد.