1398/2/25 چهارشنبه برگزاری مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه پیام نور مرکز تیران مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه پیام نور مرکز تیران با حضور جمعی از مسئولان شهرستانی از جمله فرماندار و امام جمعه و نماینده مجلس و شورای شهر و فرماندهی نیروی انتظامی و مسئول حوزه بسیج و اداره اطلاعات و مسئولان استانی، دکتر یوسفی رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان و آقای حمید شیرازی مشاور حقوقی دانشگاه پیام نور استان اصفهان به همراه همکاران اداری و علمی برگزار شد.

در ابتدا دکتر حمید دهقان زاده رئیس سابق دانشگاه پیام نور مرکز تیران ضمن عرض تبریک حلول ماه مبارک مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات حاضرین و گرامیداشت وفات حضرت خدیجه سلام الله علیها ضمن ارائه گزارش عملکرد، عوامل موفقیت در بازه زمانی یازده سال حضور خود بعنوان رئیس مرکز تیران را همکاری ارگانهای شهرستانی و همدلی خیرین عنوان نمود و از ارتباط موثر آقای حمید شیرازی بعنوان مجری راه انداز با خیرین و زحمات همکاران اداری و علمی تقدیر و طلب حلالیت کرد.

پس از آن امام جمعه شهرستان حجت الاسلام والمسلمین رشیدیان از زحمات دکتر حمید دهقان زاده تقدیر و برای رئیس جدید آرزوی موفقیت نمود و پس از آن فرماندار شهرستان دکتر مجید حججی ضمن اظهار تاثیر مثبت دانشگاه پیام نور مرکز تیران بر شهرستان تیران و کرون خواستار رشته های به روز و موثر در توسعه شهرستان  تیران وکرون شد.

دکتر نعمت اله صالحی رئیس دانشگاه پیام نور مرکز تیران  نیز از حضور شرکت کنندگان در این مراسم سپاسگزاری نمود.

پس از آن دکتر یوسفی رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان از مرکز تیران بعنوان یکی از مراکز موفق یاد کرد و وجود همکاران اداری و علمی پرتلاش و فضا و امکانات دانشگاه پیام نور مرکز تیران را جزء عوامل موفقیت این مرکز عنوان نمود و از زحمات دکتر حمید دهقان زاده تقدیر کرد و برای دکتر نعمت اله صالحی آرزوی موفقیت نمود.

سپس با اهداء هدایا از طرف مسئولان شهرستانی و همکاران اداری و علمی از دکتر حمید دهقان زاده تقدیر و تجلیل بعمل آمد.