1398/2/23 دوشنبه نمایش فیلم استرداد ویژه دانشجویان در دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر فیلم سینمائی استرداد به کارگردانی علی غفاری، نویسندگی علیرضا طالب زاده و تهیه‌کنندگی محسن علی اکبری، اکران شده در سال 1390، در سالن اجتماعات ولایت دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر به نمایش درآمد.

این فیلم به موضوع طلب یازده تن طلای ایران از شوروی می‌پردازد که قرار بود توسط شوروی بابت بدهی از جنگ جهانی دوم به ایران داده شود و مربوط به مقطع زمانی 1332 است. فیلمبرداری این فیلم در چهار کشور ایران، روسیه، ارمنستان و لهستان انجام شد. حمید فرخ‌نژاد، فرهاد قائمیان، آلیسا کاچر، الکساندر ناوانف، صالح میرزاآقایی، سیاوش چراغی‌پور، علیرام نورایی، بهنام تشکر، شیرین یزدان‌بخش و علی روئین‌تن در این فیلم سینمایی مقابل دوربین محمود کلاری نقش آفرینی کردند.

این فیلم برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلم در سی و یکمین جشنواره فیلم فجر گردیده است.