1398/2/21 شنبه برگزاری جشن بزرگداشت روز استاد و دانش آموختگی دانشگاه پیام نور مرکز تیران بمناسبت گرامیداشت یاد و خاطر فیلسوف فرزانه استاد شهید مطهری دانشگاه پیام نور مرکز تیران در سالن اجتماعات اردوگاه امام خمینی (ره) شهر تیران جشن بزرگداشت روز استاد و دانش آموختگی خود را برگزار نمود.

در ابتدا دکتر حمید دهقان زاده رئیس دانشگاه پیام نور مرکز تیران ضمن خوشامد گویی به میهمانان و عرض  تبریک روز استاد به اساتید مرکز، یاد وخاطر شهید مطهری را گرامی داشته و برای دانش آموختگان حاضر آرزوی موفقیت نمود و به نقش مهم دانش آموختگان در توسعه و پیشرفت ایران اسلامی اشاره نمود.

سپس با حضور دکتر جلالی معاون اجرایی دانشگاه پیام نور استان اصفهان و دکتر دهقان زاده و شورای شهر بر روی صحنه از اساتید هر رشته بصورت مجزا با اهداء گل و لوح سپاس تقدیر و تجلیل بعمل آمد.

سپس دانش آموختگان هر رشته بصورت مجزا بر روی صحنه آمده و با دریافت لوح تقدیر و عکس جمعی به جایگاه خود بازگشتند.

از برنامه های جانبی این مراسم می توان به اجرای موسیقی محلی و مسابقه و گروه پیرامید اشاره کرد.