1398/2/21 شنبه برگزاری سمینار آموزشی با حضور نوآوران و مبتکران شهرستان در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر سمینار آموزشی با حضور شهردار زرین شهر، اعضای شورای اسلامی، نوآوران، صنعتگران، مبتکران، مخترعان و دانش آموختگان دانشگاهها در سالن اجتماعات ولایت دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر برگزار گردید.

در این سمینار آموزشی در ابتدا دکتر سلیمانی رئیس دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر در حضور نخبگان دانش آموخته دانشگاهها به وجود دو عامل کارخانجات صنعتی و همچنین آمار بالای تحصیل کردگان در شهرستان اشاره کرد و گفت : مرکز نوآوری و شکوفائی دانشگاه پیام نور با همکاری شهرداری زرین شهر با مجوز و زیر نظر شهرک علمی – تحقیقاتی اصفهان شروع به کار نموده و هدف آن ارتباط بین افراد تحصیل کرده با واحدها و تیم های پژوهشی این شهرک می باشد.

رئیس بسیج اساتید دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر با بیان این که در سال گذشته اولین ایده شو برگزار گردید گفت : در آن فراخوان 12 ایده شو توسط تیم های داوری به استان ارسال گردید که 5 ایده شو به عنوان ایده های برتر با داوری داوران شهرک علمی – تحقیقاتی به عنوان ایده های برتر انتخاب گردیدند.

عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر هدف از برگزاری این سمینار آموزشی را آشنائی اعضای مرکز با یکدیگر به منظور انجام کارهای تیمی برجسته و آشنائی آنان با حمایتهای مرکز عنوان کرد و از برگزاری دومین ایده شو در تیرماه سال جاری خبر داد.

در ادامه مهندس محسن کریمیان مدیر عامل جوان شرکت پویش نگر که در زمینه ی تولید محصولات فولادی فعالیت دارد و فعالیت خود را از صفر شروع نموده است به نقش مهم شهرکهای علمی – تحقیقاتی و مراکز رشد و نوآوری در زمینه اشتغال زائی و تولید محصولات و ارزآوری برای کشور و در نهایت قطع وابستگی به بیگانگان اشاره کرد و موفقیت خود را مرهون تلاش و پشتکار خود و ارتباط با نخبگان و ایده پردازان می داند.

در پایان میان برنامه ای با همین موضوع پخش گردید و از حاضران پذیرائی به عمل آمد.