1398/2/18 چهارشنبه برگزاری محفل انس با قرآن به مناسبت ايام ماه مبارک رمضان در دانشگاه پیام نور مرکز دولت آباد به مناسبت ايام ماه مبارک رمضان، محفل انس با قرآن در دانشگاه پیام نور مرکز دولت آباد در ایام ماه مبارک رمضان برگزار می شود.

مسئول بسیج دانشجوئی دانشگاه خانم معلم در خصوص برگزاری این محفل گفت: محفل انس با قرآن در ايام ماه رمضان و بعد از نماز ظهر و عصر ، با حضور امام جماعت مرکز حجت الاسلام والمسلمین معینی، قاريان دانشجو و مداحان اهل بیت و با حضور دانشجویان برگزار می گردد.

مسئول بسیج دانشجوئی با تاكيد بر استفاده از دانشجويان قرآني این دانشگاه، افزود: ایام ماه مبارک رمضان ایام خودسازی و نزدیکی بیشتر با خداست و انس با قرآن انس با خدا و ائمه اطهار (ع) می باشد.

لازم به ذکر است جلسات انس با قرآن از روز یکشنبه با حضور دانشجویان مشتاق آغاز گردیده است.