1398/2/17 سه‌شنبه بازدید دانشجویان دانشگاه پیام نور واحد جرقویه علیا از موسسه خیریه توانبخشی و سالمندان محمودیه اصفهان به مناسبت روز ملی روان شناسی و هفته سلامت دانشجویان دانشگاه پیام نور واحد جرقویه علیا به سرپرستی خانم حیدری از اساتید روان شناسی، از موسسه توانبخشی و سالمندان محمودیه اصفهان بازدید نمودند.

در ابتدای بازدید خانم کریمی و آقای حاجیان از کادر درمانی موسسه با دانشجویان در خصوص موضوع (بیماران اوتیسم-عقب ماندگی ذهنی –سندروم داون بین سنین 10تا 50سال) صحبت نمودند.

در ادامه دانشجویان با هماهنگی مسئولین موسسه به بازدید قسمتهای مختلف موسسه پرداختند و در هر قسمت به صورت مجزا توضیحاتی داده شد.

در پایان از گلخانه و صنایع دستی که توسط معلولین موسسه شکل گرفته بود بازدید نمودند، لازم به ذکر است موسسه فوق واقع در اصفهان –خیابان اشرفی اصفهانی –خیابان نبوی منش می باشد.