1398/2/17 سه‌شنبه افتتاح دفتر مشاوره دانشجویی در دانشگاه پیام نور مرکز شاهین شهر دفتر مشاوره دانشجویی در این مرکز با حضور دکتر جلالی معاون اجرایی دانشگاه پیام نور استان اصفهان و حجت الاسلام والمسلمین ملکیان نماینده ولی فقیه و امام جمعه شاهین شهر افتتاح و راه اندازی گردید.

این دفتر مشاوره همزمان با هفته بزرگداشت معلم ودر راستای ارائه مشاوره به دانشجویان در زمینه های فردی ، اجتماعی ، خانوادگی ، دینی ومذهبی افتتاح گردید و مشاوره های آن توسط کارشناس اجتماعی وروانشناسی  از اساتید دانشگاه و کارشناس مذهبی وفرهنگی از دفتر نمایندگی نهاد رهبری صورت می پذیرد .

رئیس دانشگاه پیام نور مرکز شاهین شهر پیرامون افتتاح دفتر مشاوره اظهار داشت : از آنجاییکه مشاوره وراهنمایی دانشجویان در زمینه های مختلف میتواند راهگشای بسیاری از مشکلات اجتماعی ، خانوادگی ودینی آنان  باشد از سال گذشته اقدام به آماده سازی پیش زمینه ها و تهیه فضا وامکانات  مناسب نموده وامروز همزمان با گرامیداشت هفته معلم با حضور معاون محترم اجرایی دانشگاه پیام نور استان اصفهان وامام جمعه محترم شاهین شهر وبا همکاری دفتر نمایندگی نهاد رهبری این دفتر افتتاح وبهره برداری از آن آغاز گردید .

دکتر سید رامین غفاری ادامه داد: از این پس کلیه دانشجویان میتوانند با مراجعه به کارشناسان اجتماعی ودینی  مستقر در این دفتر مشکلات و  نیازهای مشاوره ای خودرا مطرح نموده وراهنماییهای لازم را کسب نمایند .

شایان ذکراست فعالیتهای این دفتر بطور مستند ثبت گردیده وبراساس موضوعات مطروحه مورد آسیب شناسی قرار میگیرد وبمنظور رفع آسیب ها ومشکلات عمومی برنامه های فرهنگی متناسب با نیازهای دانشجویان به اجرا در خواهد آمد.