1398/2/17 سه‌شنبه برگزاری مراسم بزرگداشت روز استاد در دانشگاه پیام نور مرکز خوانسار به مناسبت این روز گرامی، اساتید، دانشجویان، رئیس و کارکنان دانشگاه پیام نور مرکز خوانسار در محل آسیاب آبی شهرستان خوانسار واقع در پارک سرچشمه گرد هم آمدند و از زحمات اساتید مرکز قدردانی شد.

شرکت کنندگان در این مراسم  که با حضور فرماندار شهرستان خوانسار، رئیس شورای اسلامي شهر ،اساتید ،رئیس ،کارکنان و دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز خوانسار برگزار گردید با بازدید از آسیاب آبی شهرستان و بهره مندی از زیبایی های  طبیعی پارک سرچشمه و برش کیک روز استاد ضمن تشکر از زحمات اساتید گرانقدر، نیم روزی خاطره انگیز را سپری نمودند.

در این مراسم دکتر کمالی فرماندار شهرستان نیز ضمن تبریک روز استاد و تشکر از رئیس  دانشگاه پیام نور مرکز خوانسار از حضور بین دانشجویان و اساتید اظهار خرسندی نمود و به پرسشهای دانشجویان و اساتید پاسخ گفت.