1398/2/14 شنبه برگزاری مراسم بزرگداشت روز ملی روانشناسی در هفته سلامت در دانشگاه پیام نور مرکز نطنز به مناسبت روز ملی روانشناسی و هفته سلامت مراسمی با حضور دانشجویان عضو انجمن روانشناسی مرکز نطنز در دفتر ریاست مرکز و با حضور دکتر حمیدی رئیس مرکز و خانم دکتر شاهنده استاد راهنما و مشاور این انجمن و مسئولین و اساتید علمی تشکیل شد.

در ابتدا دکتر حمیدی رئیس دانشگاه پیام نور مرکز نطنز ضمن عرض خیر مقدم  و تبریک این روز به اعضای انجمن و تبریک روز معلم و استاد به اساتید حاضر در جلسه در ادامه پیرامون این روز (روز ملی روانشناسی ) صحبتهای را عرضه داشته و تلاش بیشتر و حضور پررنگتر این انجمن رادر خواستار شد.

وی در پایان از برگزار کنندگان این برنامه تقدیر و تشکر نمود و توفیق روزافزون ایشان را در پیشبرد اهداف این انجمن و متقابلا مرکز ،از خداوند منان خواستار شد.

در ادامه برنامه استاد و مشاور انجمن خانم دکتر شاهنده عضو علمی باتجربه و سوابق علمی  عالی مرکز در این زمینه صحبتهایی را ایراد کرد و قول مساعد درپیشرفت بهتر انجمن ومسائل مشاوره ای دانشجویان عزیز رادرحدتوان داد.