1398/2/11 چهارشنبه بازدید از کارخانه صنایع چینی اصفهان توسط دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز دولت آباد دانشجویان کانون کارآفرینی دانشگاه پیام نور مرکز دولت آباد به همراه مسئول امور فرهنگی مرکز در راستای نامگذاری سال 1398 از طرف مقام معظم رهبری با نام رونق تولید از کارخانه چینی اصفهان واقع در شهرک صنعتی دولت آباد بازدید نمودند.

دبیر کانون کارآفرینی هدف از این بازدید را آشنایی دانشجویان با  صنايع کشور در راستاي رشد دانش دانشجويان و شناخت تکنيک هاي ساخت و آشنايي با ماشين هاي صنعتي و ... دانست.

در اين بازديد پس از پذيرايي و آشنايي اوليه از تاريخچه کارخانه و تکنيک هاي ساخت ظروف در اين مجموعه ( از طريق پخش فيلم در سالن كنفرانس ) ، دانشجويان به همراه راهنماي تخصصي وارد خط اصلي توليد شدند. لازم به ذکر است کارخانه چینی اصفهان واقع در شهرک صنعتی ، کیلومتر 8 جاده دولت آباد قرار دارد و در زمینه تولید ظروف غذاخوری و نوشیدنی فعالیت میکند.