1398/2/10 سه‌شنبه برگزاری کارگاه شخصیت شناسی بر اساس نظریه هالند در دانشگاه پیام نور واحد مبارکه انجمن علمی روانشناسی و امور فرهنگی دانشگاه پیام نور واحد مبارکه، کارگاه شخصیت شناسی بر اساس نظریه هالند با تدریس خانم احمدپور در دانشگاه پیام نور واحد مبارکه برگزار شد.

در این کارگاه تیپ های شخصیتی افراد از دیدگاه روانشناس و نظریه پرداز جان هالند مورد بررسی قرار گرفت. خانم احمدپور مدرس کارگاه اظهار داشت: بررسي هاي پنجاه ساله هالند نشان داد كه شخصيت فرد مي‌تواند نقش مهمي در انتخاب شغل و بطور كلي در زندگي حرفه‌اي او داشته باشد.

وی افزود: بر اساس اين نظريه، افراد جامعه را مي‌توان از نظر شخصيتي در يكي از شش تيپ واقع گرا، جستجوگر، هنري، اجتماعي، متهور و قراردادي طبقه‌بندي كرد. هر تيپ شخصیتی ويژگيهاي خاص خود را دارد و محصول تعامل خاصي بين عوامل ژنتيكي و محيطي است.

لازم به ذکر است این دوره با استقبال بسیار خوب دانشجویان روبرو شد.