1398/2/10 سه‌شنبه جلسه انتخاب مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور مرکز نطنز جلسه ای با حضور مسئولین مرکز و مسئول بسیج دانشجویی شهرستان نطنز و بسیجیان مرکز در دفتر ریاست جهت تودیع و معارفه مسئول بسیج دانشجویی تشکیل گردید.

جلسه باحضور رئیس مرکز آقای دکتر حمیدی ، مسئول حراست مرکز آقای ساداتی و شورای فرهنگی و اداری و مسئول بسیج دانشجویی شهرستان نطنز به همراه بسیجیان مرکز در دفتر ریاست مرکز پیرامون انتخاب مسئول جدید بسیج دانشجویی و تودیع و معارفه مسئول قبلی و ایشان تشکیل گردید.

پس از صحبتهای مسئولین در خصوص بسیج و نقش مهم و اساسی آن در تمامی عرصه ها صحبتهایی ایراد گردید و در ادامه آن ،دانشجویان صحبتها وتوقعات خودرادراین زمینه عرضه نمودند ودرانتها کاندیدای این پست صحبت و ایده ها و تصمیمات خودراجهت جذب جداکثری وکیفیت وبهبودی بهتر این تشکل در مرکز ایراد نمود.

درادامه وپس از صحبتهای تمای حاضرین درجلسه اسامی کاندیدا به رای گیری گذاشته شد و آقای کاظمی که خود فردی باتجربه دراین خصوص هست انتخاب ونفردوم آقای نصیری بعنوان نماینده ومعاون ایشان انتخاب شد ودرانتها از مسئول قبلی(آقای حسین خانی) بااهدای لوح تقدیر وهدایا تقدیر وتشکر بعمل آمد.