1398/2/4 چهارشنبه برگزاری جشن میلاد دوازدهمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت ولی عصر ارواحنا له الفداء در دانشگاه پیام نور مرکز اصفهان ضمن مساعدت دکتر زمانی رئیس مرکز و به همت بسیج دانشجویی، مراسم جشن میلاد با سعادت آخرین ذخیره حق حضرت حجت ابن الحسن العسکری صاحب العصر و الزمان مهدی موعود (عج)، در دانشگاه پیام نور مرکز اصفهان برگزار گردید.

در این مراسم که با حضور جمع کثیری از دانشجویان همراه بود، برنامه های متنوع و شادی برای دانشجویان تدارک دیده شده بود از جمله اجرای تئاتر و سرود دو برنامه ای بود که با استقبال دانشجویان مواجه شد.

در این جشن پر سرور همچنین حجت الاسلام و المسلمین کشاورز به بیان ویژگی های شخص منتظر پرداخت و همگان را دعوت به انجام اموری نمود که زمینه های ظهور را فراهم می کند.