1398/2/3 سه‌شنبه برگزاری دوره آموزشی مربیگری درجه 3 ویژه دانشجویان رشته تربیت بدنی دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر دوره آموزشی تئوری مربیگری درجه 3 ویژه دانشجویان رشته تربیت بدنی در دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر برگزار گردید.

در این دوره آموزشی که به مدت 30 ساعت در سالن اجتماعات ولایت دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر برگزار گردید تعداد 60 نفر از دانشجویان شرکت نمودند.

در این دوره آموزشی روان شناسی آموزشی و رشد حرکتی توسط خانم دکتر اسدی، آناتومی و تجزیه و تحلیل مهارت توسط خانم دکتر شهبازی، تغذیه ورزشی و دوپینگ توسط آقای دکتر ایرجی، مبانی آمادگی جسمانی و نقش مربی توسط آقای دکتر کمالیان، اصول و مبانی تربیت بدنی و ایمنی در ورزش توسط آقای دکتر گودرزی، علم تمرین توسط خانم پناهی و فیزیولوژی ورزشی توسط آقای دکتر جعفری به دانشجویان آموزش داده شد.

آقای دکتر جعفری عضو هیات علمی گروه تربیت بدنی دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر هدف از برگزاری این دوره آموزشی را تقویت مبانی علمی و عملی دانشجویان رشته تربیت بدنی در مربیگری عنوان نمود و گفت : در این دوره آموزشی از اساتید مجرب و کارآزموده جهت برگزاری استفاده نموده ایم.

این دوره آموزشی توسط اداره فرهنگی و تربیت بدنی دانشگاه برگزار و به شرکت کنندگان در دوره گواهی اعطا گردید.