1398/1/28 چهارشنبه برپایی ایستگاه جمع‌آوری کمک‌ برای سیل‌زدگان کشور در دانشگاه پیام نور مرکزدولت آباد با هماهنگی امور فرهنگی دانشگاه با سازمان هلال احمر شهرستان برخوار و با مشارکت کانون هلال احمر مرکز، چادر کمک‌های مردمی با مشارکت اساتید، کارمندان و دانشجویان در دانشگاه پیام نور مرکز دولت آباد برپا شد.

خانم محمدی دبیر کانون هلال احمر دانشگاه گفت: کانون هلال‌احمر به همکاری ریاست و مسئولین دانشگاه و همچنین هلال احمر شهرستان جهت کمک به مناطق سیل زده اقدامات لازم را انجام دادند.

محمدی با بیان اینکه جامعه دانشگاهی و به ‌خصوص هماهنگی مسئولان دانشگاهی و اقدامات جهادی دانشجویان بار دیگر همدلی و نوع‌دوستی خود را به اثبات رساند، اظهار داشت: باید قدردان این تلاش‌ها و مشارکت‌های مردمی باشیم.

لازم به ذکر است در این برنامه از دانشجویان،کارکنان واساتید بصورت رایگان تست قند خون و فشار گرفته شد و بروشورهای رعایت مسائل ایمنی مربوط به سیل نیز توزیع گردید.