1398/1/27 سه‌شنبه برگزاری جلسه با بسیج دانشجویی جهت تعیین فرمانده بسیج پایگاه دانشجویی دانشگاه پیام نور مرکز نطنز این جلسه با حضور اعضای شورای فرهنگی مرکز و مسئول بسیج دانشجویی شهرستان نطنز و اعضای بسیج دانشجویی و کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه پیرامون بسیج و تعین تکلیف فرمانده بسیج دانشجویی مرکز تشکیل گردید.

فرمانده سابق بسیج دانشجویی مرکز آقای حسین خانی با توجه به مشغله کاری و درسی از سمت خود استعفا نمود و درحال حاضر مسئولیت این تشکل بعهده جانشین ایشان می باشد.

رئیس دانشگاه پیام نور مرکز نطنز از اعضای شورای فرهنگی درخواست نمود طی یک هقته چند گزینه را بعنوان گزینه پیشنهادی جهت فرماندهی این تشکل دانشجویی انتخاب نمایند تا با رای گیری با حضور کل اعضاء بسیج و شورا فرد انتخابی سکاندار این تشکل مهم در مرکز شود.