1398/1/24 شنبه برگزاری دوره آموزشی « متون زبان تخصصی» در دانشگاه پیام نور واحد بهارستان با همکاری انجمن علمی رشته روانشناسی عمومی نیک اندیش اولین جلسه دوره آموزشی «متون زبان تخصصی» با تدریس آقای دکتر گل ورز از اساتید رشته روانشناسی و مشاور فردی و خانواده هسته مشاوره دانشگاه برگزار شد.

این دوره با حضور دانشجویان علاقمند به ادامه تحصیل در رشته روانشناسی در مقطع کارشناسی ارشد با هدف فراگیری اصول خواندن و درک متون انگلیسی، توانمندسازی دانشجویان به منظور درک مفاهیم روانشناسی به زبان انگلیسی و آمادگی جهت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد به مدت 4 ساعت در دانشگاه پیام نور واحد بهارستان برگزار گردید.

در این دوره آموزشی که طی چندین جلسه برگزار گردید دانشجویان با اصول گرامری و فراگیری لغات ، اصول خواندن ، سؤالات متون تخصصی و فنون تست زنی آشنا شدند.